Green Blend Nedir?

26-02-2024 10:26
Green Blend Nedir?


“Green Blend” yani “Yeşil Karışım” sağlıklı beslenme ve içecek seçeneklerinden bir tanesidir. Karışımda 3 yeşil ürün olan Organik Spirulina, Organik Klorella ve Organik Buğday Çimi harmanlanmış hali vardır. Ürüne C vitaminden zengin limonsu tadıyla Organik Baobab tozu da eşlik ediyor. 


Green Blend gibi karışımlar, sağlıklı yaşamı desteklemek ve vücuda gerekli vitamin, mineral ve antioksidanları sağlamak amacıyla tüketilebilir. Bu karışımla genellikle sağlıklı içecekler hazırlanabilir ya da çeşitli soslara dahil edilebilir…


Günlük besin ihtiyaçlarını desteklemek amaçlı bu yeşil karışım tüketilebilir. Genellikle toz formunda olan bu karışımlar içerdikleri vitamin, mineral ve antioksidanlar ile tüketenlere sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemesine katkıda bulunabilir. 


Green Blend Faydaları Nelerdir?


Karışımın içinde yer alan bitki ve yosun özlerinin her birinin güçlü faydaları bulunur. Birlikte tüketildiğinde ise ortaya güçlü bir karışım çıkar. Green Blend faydasını anlamak için ürünleri tek tek anlamak gerekebilir. 


organik spirulina:

Organik spirulina ,yüksek protein, vitamin ve mineral içeriği ile besleyici bir mavi-yeşil alg türüdür. Ayrıca, antioksidan özelliklere sahip olup, bağışıklık sistemini destekleyebilir.

Organik Chlorella:

Organik chlorella, tek hücreli bir yeşil alg türüdür ve sağlığa olan potansiyel faydaları nedeniyle bir besin takviyesi olarak kullanılmaktadır. Chlorella, vitaminler, mineraller, protein, klorofil ve diğer besleyici bileşenleri içerir. 

Organik Buğday Çimi:

Organik buğday çimi, yüksek klorofil içeriğiyle bilinen bir süper gıda olarak öne çıkar. Vücuttaki toksinleri arındırabilir, sindirim sistemini destekleyebilir ve antioksidan özellikleri sayesinde genel sağlığı destekleyebilir. Ayrıca, vitamin, mineral ve amino asitlerle zenginleşmiş bir profil sunarak enerji seviyelerini artırabilir.

Organik Baobab Tozu:

Organik baobab tozu, yüksek miktarda C vitamini içerir ve antioksidan özelliklere sahiptir, bağışıklık sistemini destekleyebilir. Ayrıca, lif içeriği sindirimi düzenleyebilir ve bağışıklık sistemini güçlendirerek genel sağlığı destekleyebilir. Baobab tozu, doğal tatlandırıcı ve mineral kaynağı olarak kullanılarak sağlıklı bir diyetin bir parçası olabilir.

Green Blend Besin Değeri Nedir?


Yeşil karışımın besin değeri 100 gram için 290 kaloridir. 1 gram yağ bulunur. 27 gram karbonhidrat değerine sahiptir, 13 gram şeker bulunur, 32 gram lif ve 27 gram protein vardır. Yüzdelik değer olarak %168 B12 vitamini bulunur. C vitamini %94, E vitamini ise %84 oranındadır. Bu oranlar ortalama olarak düşünülebilir. Ürünü dahil ettiğiniz diğer malzemeler de düşünülerek bir besin değeri listesi çıkartılabilir. 



Green Blend Nerelerde Kullanılır?


Sağlıklı Su, meyve suyu, sebze suyu, süt ya da bitkisel sütlerle birlikte karıştırılarak içilebilir. Sabah smoothieleri içine ürün eklenebilir. 


Yeşil karışım, enerji topları veya barlar yaparken içerik olarak kullanılabilir. Böylece sağlıklı atıştırmalıklar elde edilebilir.


Yeşil karışım, süzme yoğurt veya smoothie kaselerinde kullanılarak üzerine eklenen meyve, granola veya tohumlarla birlikte tüketilebilir.


Yeşil karışım, salatalara veya salamura tariflerine eklenerek besin değerini artırabilir. Salatalarda kullanılarak yeşillik içeriğini çeşitlendirebilir ve farklı bir lezzet katabilir.


Yeşil karışım, çorbalar gibi sulu yemeklerin tariflerinde kullanılabilir. Böylelikle yemeklerin besin değeri artırılabilir. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.